O nama

Firma DONAU TRADE d.o.o. je osnovana 1991. godine i bavi se pre svega izvozom, uvozom i zastupanjem stranih firmi u Srbiji i obrnuto, kao i proizvodnjom nameštaja od masiva i opremanjem enterijera.

Kada je u pitanju izvoz, kompanija u najvećoj meri sarađuje sa domaćim livnicama, proizvođačima kamina i peći, proizvođačima kotlova na čvrsto i pelet gorivo.

Većinu proizvođača peći i kotlova snabdevamo sa našeg lagera u Belom Potoku, na Avali:

  • termootpornim bojama 650°C,
  • staklenim i keramičkim pletenicama za zaptivanje peći, kotlova i kamina,
  • raznim vrstama vermikulita otpornog na 1100°C za izolaciju kotlova i oblaganje ložišta u pećima i kaminima.

Takođe snabdevamo veliki broj gvožđara i farbara gde se svi navedeni proizvodi mogu kupiti za reparaciju.

Jedini smo na tržištu Ex Jugoslavije koji sve ove proizvode ima na svom lageru u Belom Potoku na Avali.

Kada je u pitanju uvoz i izvoz mi povezujemo naše proizvođače i principale kako bismo pospešili prodaju na inostranom tržištu.

Kompanija DONAU TRADE d.o.o. je generalni zastupnik vodecih svetskih firmi obezbeđuje kompletan repromaterijal od poznatih svetskih proizvođača sirovina za keramičku industriju, industriju proizvođača peći i kamina, kao i sirovine i aditive raznih drugih oblasti (pogledajte listu firmi koje zastupamo ili nam se obratite sa zahtevom).

Odlična pozicija, kontakti i ugled u Evropi Vam garantuju dobar servis i obezbeđuju neprocenjivu pomoć u slučaju da želite da obezbedite kontakt i dugoročnu uvozno-izvoznu saradnju sa bilo kojom inostranom firmom.

Nasa proizvodnja za obradu masivnog drveta ima potpuno nov i unikatan program.

Pored standardnih baštenskih garnitura, kućnog nameštaja, kuhinja, kreveta, stolica, stolova, ormana, programa za kupatila i opremanja entrijera, razvili smo i seriju unikatnog, oslikanog etno nameštaja za kućni i poslovni enterijer, zajedno sa izradom specijalnih preslikača za drvo/staklo/keramiku koji svoju namenu nalaze za ukrašavanje delova nameštaja, izradu ručica za nameštaj...

Naše veštine

Zastupanja

Izvoz

Proizvodnja

Prodaja

Naš tim


Radovan Randjic
CEO

Nemanja Randjic
CEO