O nama

Kompanija DONAU se sastoji iz tri zasebna preduzeća. Osnovna firma DONAU TRADE D.O.O. je osnovana 1991. godine i bavi se pre svega izvozom, uvozom i zastupanjem stranih firmi u Srbiji i obrnuto. DONAU TRADING D.O.O. se bavi proizvodnjom nameštaja od masiva i opremanjem enterijera. JINRAN TRADING je orijentisana ka izvoznim poslovima i specifičnim zahtevima...

Kada je u pitanju izvoz kompanija u najvećoj meri sarađuje sa domaćim livnicama za koje sa stranim partnerima započinje zajedničke poslove sa obezbeđenim ino-plasmanom. Pored livaca sarađuje se i sa PVC, keramičkom industrijom, proizvođačima peći i kamina i mnogim drugim.

Kompanija DONAU obezbeđuje kompletan repromaterijal od poznatih svtskih proizvođača sirovina za keramičku industriju, industriju proizvođača peći i kamina, kao i sirovine i aditive razne druge oblasti (pogledajte listu firmi koje zastupamo ili nam se obratite sa zahtevom.

Odlična pozicija, kontakti i ugled u Zapadnoj Evropi i na ruskom tržistu Vam garantuju dobar servis i obezbeđuju neprocenjivu pomoć u slučaju da želite da obezbedite kontakt i dugoročnu uvozno-izvoznu saradnju sa bilo kojom inostranom firmom.

1996. godine kompanija Donau je otkupila proizvodnju za obradu masivmog drveta na Avali i izgradila potpuno nov i unikatan proizvodni program. Pored standardnih baštenskih garnitura, kućnog nameštaja, kuhinja (kreveti, stolice, stolovi, ormani, program za kupatila...) i opremanja entrijera, razvili smo i seriju unikatnog, oslikanog etno nameštaja za kućni i poslovni enterijer zajedno sa izradom specijanih preslikača za drvo/staklo/keramiku koji svoju namenu nalaze za ukrašavanje delova nameštaja, izradu ručica za nameštaj...

Naše veštine

Zastupanja

Izvoz

Proizvodnja

Prodaja

Naš tim


Radovan Randjic
CEO

Nemanja Randjic
CEO